Filmthusiastic - blog pro filmové nadšence

Filmthusiastic - blog pro filmové nadšence

čtvrtek 19. listopadu 2015

Premiéry 47. týdne

Aldabra: Byl jednou jeden ostrov (režie Steve Lichtag)
Dokument znojemského rodáka doprovází komentář Oldřicha Kaisera, bohužel místy hódně infantilní. A i bez komentáře to vypadá spíše jen na hezkou kulisu (ve 3D), a ne opravdu úchvatný pohled do (nejen) podmořského světa.
Míra natěšenosti: 10 %

Black Mass: Špinavá hra (Black Mass, režie Scott Cooper)
Johnny Depp má jako James „Whitey" Bulger, nechvalně proslulý, dnes 86letý bostonský mafián, obličej změněný k nepoznání. Film se odehrává v 70. letech, kdy Bulger uzavřel spojenectví s FBI (agenta hraje Joel Edgerton), které vedlo leda do horoucích pekel. V dalších rolích Benedict Cumberbatch, Peter Saarsgard nebo Dakota Johnson. Režisér Cooper dosud nejvíc zabodoval s hudebním dramatem Crazy Heart (2009).
Míra natěšenosti: 55 %

Hunger Games: Síla vzdoru 2. část (The Hunger Games: Mockingjay - Part 2, režie Francis Lawrence)
Konečně konec filmové verze fenoménu, který mě naprosto minul a ani zpětně mě příliš neláká. Do kin jde poslední část samozřejmě i ve 3D verzi.
Míra natěšenosti: 20 %

Jennifer Lawrence hovoří o finální části Hunger Games na Comic Conu v San Diegu. Od Gage Skidmore [CC BY-SA 4.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], prostřednictvím Wikimedia Commons

Proč jsem nesnědl svého taťku (Pourquoi j'ai (pas) mangé mon père, režie Jamel Debbouze)
Animák jen pro děti, jehož hrdinou je geniální pračlověk Edward. Jako svůj debut natočil a hlavní postavu nadaboval herec známý z Amélie z Montmartru nebo Angel-A.
Míra natěšenosti: 15 %

U moře (By the Sea, režie Angelina Jolie)
Angelina svým novým počinem aspiruje na titul královna unylosti. Do vztahového dramatu dvou odcizených manželů (on pije, ona bere prášky) obsadila sebe a Brada.
Míra natěšenosti: 15 %

Žádné komentáře:

Okomentovat