Filmthusiastic - blog pro filmové nadšence

Filmthusiastic - blog pro filmové nadšence

čtvrtek 3. září 2015

Premiéry 36. týdne

Kurýr: Restart (Le Transporteur: Héritage, režie Camille Delamarre)
Tak kvůli TOMUHLE opustil Ed Skrein (původní Daario Naharis) Hru o trůny? Scénář napsali osvědčení, za některé počiny ovšem také proklínaní pánové Luc Besson a Robert Mark Kamen (oba byli scénáristy původního Kurýra z roku 2002), rejža je prakticky neznámý. Zbytečnost z toho samozřejmě jen čiší... Trailer nabízí velkou porci husťáckých pohledů a hlášek hlavního hrdiny a půvabných dam kolem něj plus strašně cool akci s pěstmi a auty.
Míra natěšenosti: 5 %

Seznamte se, nový kurýr. Ed Skrein naštěstí letos hraje i v jiném filmu, který zřejmě bude mnohem lepší (byť ne hlavní roli) - v Deadpoolovi. Gage Skidmore [CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], prostřednictvím Wikimedia Commons

Mune - Strážce měsíce (Mune, le gardien de la lune, režie Alexandre Heboyan a Benoît Philippon)
Francouzský animák vypráví o malém faunovi, který se stane strážcem měsíce. Podaří se mu záhy ztratit nejen měsíc, ale i slunce, takže se s přáteli vydává vše napravit a postavit se hrůzu nahánějícímu Titánovi. Je to sice pro malé děti, ale vypadá to inteligentněji než třeba Arthur a Minimojové. Animace některých postaviček mi připomíná půvabnou českou PC hru Botanicula. Jednu z hlavních postav namluvil v originále Omar Sy (Nedotknutelní).
Míra natěšenosti: 35 %

Nikdy není pozdě (Ricki and The Flash, režie Jonathan Demme)
Meryl Streep jako rockerka Ricki se vrací domů, aby napravila rodinné záležitosti, zvláště pak trable dcery, kterou celý život tak nějak zanedbávala (Merylina skutečná dcera Mamie Gummer). Na první pohled to vypadá dobře, ale trailer není nijak oslnivý a Demme naposled točil skvělé filmy v 90. letech (Mlčení jehňátek a Philadelphia).
Míra natěšenosti: 30 %

We Are Your Friends (We Are Your Friends, režie Max Joseph)
Zac Efron hraje DJe, zápletku jsem z ukázek moc nepobrala, takže kopíruji závěr oficiální synopse: "Cole si musí vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen". Tak určitě.
Míra natěšenosti: 5 %

Žádné komentáře:

Okomentovat